24 april 2016
17:00

HM IS

Referat: SK Lojal - HM IS

Seriepremiär och en del nerver men stundtals ganska välspelad ändå. Vi inledde matchen riktigt bra och hade några riktigt bra chanser men tyvärr kunde vi inte sätta dit dom. Istället utnyttjar hemmalaget att vi inte riktigt får bort bollen och kan på en skottretur sätta 1-0. Kändes fram till det lite orättvist men efter målet tappade vi lite av den bra inledningen och Lojal tog sig in i matchen mer och mot slutet av halvleken var dom lite bättre.Vi fick en kanonstart på andra halvlek då Viktor Friman i 46:e min kvitterar till 1-1 efter bra förarbete av Teo Berggren. Med den kanonstarten hoppades vi att det skulle göra att vi som i första halvlek skulle ta tag i matchen men så blev inte riktigt fallet, Halvleken va jämn och böljande fram coh tillbaka. I 51:a min tar Lojal ledningen efter att vi inte inte fått bort ett långt inlägg. I 65:e gör, från Gullringen återvändande, Rasmus Samuelsson 2-2 på hörna slagen av Viktor Friman. I 70.e min gör Lojal 3-2 på kontring efter att vi haft ett friläge som deras målvakt gör en jätteräddning på. I 71:a min gör Rasmus Samuelsson 3-3 efter att Emil Sjökvist att igång spelet snabbt på en frispark. Efter det är målproduktionen slut, det känns som om vi har fler klara lägen och borde gjort nåt mer mål, dom får sina mål lite för enkelt men i det stora känns det ganska rättvist. Grabbarna ska ha beröm för att vi kommer tillbaka från tre underlägen och tar en poäng. Ingen höjer sig över mängden och hela laget får godkänt för insatsen.